Ta del av vårt koncept

Tott Hotels är ett nystartat hotellkoncept (franchise) som riktar in sig på hotell med unika lägen och speciell karaktär! Nu är vi ute efter fler hotell och anläggningar som vill dra fördel av att vara med i en kedja och de synergier som det kan ge inom försäljning, bokning, administration, marknadsföring med mera.

Vi tror att varje hotell har sin egen unika personlighet och charm, men vi är även övertygade om att alla hotell kan lära sig mycket av varandra och genom samarbete dra nytta av de fördelar som enskilda hotell har svårt att skaffa sig på egen hand. Intresserad av att veta mer? Kontakta Jenny Moore på 070-640 42 62  eller via jenny.moore@totthotels.se

Wisby Strand ingår samarbete med Tott Hotels!

Tott Hotels kan med glädje välkomna en ny konferensanläggning till familjen. Wisby Strand Congress & Event Gotland är en konferensanläggning i Visby som drivs av NT Management. Kongresshallen som invigdes 2007 har plats för 1 000 personer ligger vackert belägen mellan Almedalen och södra delen av Strandpromenaden. Där finns även flera konferenslokaler och en utställningsyta på 1 200 kvm.

Anläggningen kommer att fortsätta att drivas av NT Management, Tott Hotels kommer att hjälpa till med införsäljning av grupper och konferenser.

- Det känns väldigt bra att kunna komplettera våra två hotell i Visby med en konferensanläggning av den här kalibern. Vi ser en hög efterfrågan på möten och konferenser till Gotland och med det här samarbetet kan vi erbjuda våra kunder en bekväm helhetslösning och anläggningarna hjälper varandra. Säger Stefan Liljestrand, VD Tott Hotels.

- Vårt huvudfokus är att sälja in stora möten på Wisby Strand året runt och det fortsätter nu med ökat tryck i och med samarbetet med Tott Hotels. Stockholm/Mälardalen är ett mycket viktigt upptagningsområde för oss och vi har stora förväntningar på vårt samarbete. Säger Johan Lindvall, VD på Wisby Strand.

Koncept

Tott Hotels har utvecklat ett hotellkoncept som passar bra för olika typer av hotell, till exempel säsongshotell, affärshotell och konferenshotell. Hotellen ligger på intressanta lägen i fastigheter med unik karaktär och känsla.

Affärsidé

Tott Hotels affärsidé är att driva unika hotell samtidigt som vi tar del av de synergier som följer av att vara flera hotell som samverkar.

Vision

Tott Hotels vision är att bygga upp en kedja av välprofilerade, personliga hotell med speciell karaktär och känsla i Skandinavien.