Konferens

Vi har flera möjligheter för konferens på några av de mest eftertraktade orterna i Sverige: Stockholm, Åre & Visby!

Hör av dig så kan vi prata om er nästa konferens!
Jenny Moore
Tel: 070 640 42 62
Mail: jenny.moore@totthotels.se

20% rabatt på konferens i Åre!

Välkomna till Åre på en härlig vinterkonferens, under vardagarna har vi alltid bra priser men nu blir det ännu bättre.
Boka söndag till torsdag så får du hela 20% rabatt!

Rabatt gäller på lokalhyra och logi, ej mat och dryck. Gäller endast nya bokningar söndag-torsdag i mån av plats. Förmedlingsprovision till byråer utgår ej

Brunnsgatan 8, Stockholm

Välkommen till Brunnsgatan 8 - Möten & Konferens! I moderna, nyrenoverade lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Arbetsplatser med den senaste tekniken, skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för en privat After Work med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

www.brunnsgatan8.se

Wisby Strand

Upplev flexibla möteslokaler som har nära till allt i Visby; havet, Almedalsparken, ringmuren och Visby centrum. Wisby Strand Congress & Event erbjuder en kongresshall med stor scen, modern teknik och plats för 1000 personer samt sju andra lokaler i varierande storlekar. Sverige och Nordens kanske vackraste och mest inspirerande mötesplats invigdes 2007!

www.wisbystrand.se

Tott Hotell Åre

Håll nästa konferens i Åre och på Tott Hotell! På Tott bor ni i ett av Åres mest klassiska hotell med oslagbar utsikt över byn, “Ski In – Ski Out” (30 sekunder till liften), och bara 5 minuters promenad till Åre Torg. Välj mellan boende i sköna dubbelrum och lyxiga sviter! För konferensen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att arrangemanget ska bli så lyckat som möjligt! Våra möteslokaler kan ta emot upp till 200 personer och gällande vad som ska ingå så är vi lyhörda och flexibla efter era önskemål för er konferens i Åre.

www.tottare.se

Breda Blick, Visby

Upplev konferens i Visby med sekelskifteskänsla! Hotell Breda Blick, numera en del av kedjan Tott Hotels, ligger underbart vackert innanför ringmuren i Visby vid en park som heter Paviljongsplan. Parken slutar vid ringmuren och på andra sidan muren finns Östersjön. Konferensutrymmen finns i olika storlekar med möjligheter att möblera om efter egna önskemål. Lokalerna är standardutrustade med all modern teknisk utrustning.

Hotell Breda Blick i Visby har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper, där det finns möjlighet att arrangera olika aktiviteter. Till mötet ordnar vi enligt era önskemål förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe på Café Breda Blick. Om vädret tillåter kan vi även duka upp åt er i trädgården.

www.bredablick.se